ОРГАНИЗАТОР

  Организатор на събитието е The Comedy Foundation, регистрирана в Български Търговски Регистър с ЕИК:206430158. Фондацията е в обществена полза и с идеалната цел да развива комедията и сцената в България, с акцент върху Стендъп комедията и импровизационния театър и спектакли. 

  Настоятелството на Фондацията, което стои зад организацията на събитието, е формирано от млади, талантливи хора, артисти, организатори, маркетинг специалисти, предприемачи – хора от всички пътеки на живота, които са и пряко отговорни за развитието и разпространението на огромна част от модерната култура у нас през последните 5 години. Те са хора, чиито сцени и усилия през това време са дали началото на страшно много млади артисти, музиканти, млади писатели и професионалисти.

  Нашата експертиза се гради от непрестанната ни работа с хора на изкуството и най-вече хората, част от стендъп комедийната сцена в страната.

  Във времето, благодарение на добрите ни взаимоотношения и познанство, успяхме да разберем добре техните нужди, за да застанем уверено зад организацията на събитие, което има толкова голяма отговорност и обществена тежест.

  За пръв свой директор, с мандат от 5 години, Фондацията избра Георги Илиев: (може би няколко думи)

  Част от екипа на Фондацията и нейното Настоятелство са: Венеана Атанасова, Христо Карапеев, Борислав Йовев, Иван Желязков, Георги Илиев и др.

 

Полезна ли ви беше тази информация?